Usein kysytyt kysymykset | Personal Thinkers

Mistä löydän ostamani digitaaliset tuotteet (videot, valmennukset, webinaarit) tai ilmaismateriaalit?

Kun ostat tuotteen, saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset. Löydät ostamasi tuotteet kirjautumalla sisään palveluun. Päävalikkossa on kohta Ajattelun ainekset, josta löydät ostamasi tai saamasi materiaalit. 

Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?

 info@personalthinkers.com

Kuinka vaihdan salasanani?

Kun olet kirjautunut sisään palveluun, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Omat tiedot -linkkiä ja valitse Asetukset. Valitse avautuvasta näkymästä Salasana-välilehti ja vaihda salasanasi.

Olen unohtanut salasanani

Voit tilata uuden salasanan etusivulta kirjautumislomakkeen yhteydestä. Lomakkeen alapuolella on linkki Salsana hukassa? Klikkaa linkkiä. Voit vaihtaa salasanasi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ilmestyvään kenttään. Saat linkin sähköpostiisi. Salasanan muutos tulee voimaan vain klikkaamalla sähköpostissa tullutta linkkiä. 

Mitkä ovat maksutavat?

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postikulut ja toimitustavat

Voit valita toimitustavoista jonkin seuraavista:

  • Postipaketti 6,44€, nouto lähimmästä postista
  • Matkahuolto Lähelle -paketti 5,90€, toimitus sinua lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.
  • Pakettiautomaatti 5,46€, toimitus sinua lähimpään pakettiautomaattiin.